Народният представител от ПГ на ГЕРБ  и административен секретар на

...
Народният представител от ПГ на ГЕРБ  и административен секретар на
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Павел Христов се срещна с партийната структура  във Ветрино

 Народният представител от ПГ на ГЕРБ  и административен секретар на варненската организация Павел Христов се срещна с партийния екип в община Ветрино за разискване на настоящи въпроси и политически трендове в страната и на локално равнище.

" Няма учредения за предварителни избори, едно експертно държавно управление ще натрупа единствено негативи, а едно служебно държавно управление –само вреди ", уточни депутатът. Според него митингите в страната към този момент са извънредно осакатени, напълно затихващи и в тях са останали единствено хора с упоритости за власт и сметки по какъв начин да разпределят едни милиарди от Европейски Съюз в изискванията на международна рецесия поради Коронавирус – 19.  Народният представител напомни за огромното плячкосване по време на тройната коалиция, на държавното управление на Пламен Орешарски в годините обратно. Управляващото болшинство  начело с ГЕРБ прави всичко допустимо да отговори на упованията на хората за върховенството на закона и законодателните промени, които са в дневния ред на обществото,  с плана за нова Конституция и привикване на Велико Народно заседание.

" Това, което е добре за страната, е добре и за партия ГЕРБ ", сподели депутатът. Оттук нататък следва да се види дали държавните или теснопартийните ползи ще надделеят при опозицията, акцентира той. Депутатът напомни, че болшинството в Народното събрание е устойчиво, само че националните избраници от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не се записват за присъединяване в работата.

" Държавата не може обаче да стои на пауза поради партийните им сметки, изключително когато законодателните промени са извънредно значими в изискванията на пандемия ", акцентира Христов.  С актива във Ветрино беше разисквана нуждата от нови организационни ограничения поради обстановката с Коронавирус, както в идните избори през пролетта, по този начин и в акцията за вота поради  епидемиологичните условия да няма всеобщи събирания и събития. Важно е необятно застъпеното гражданско присъединяване, което партията насърчи на последните парламентарни и локални избори, да бъде по-активно и да се разпознава с локалните структури,  смята националният представител. Срещата във Ветрино беше на Димитровден и целият екип поздрави именика Димитър Димитров,  общински началник на ГЕРБ и кмет на общината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР